вівторок, 24 березня 2020 р.

ГР № 10-18
Практична робота № 2: Скласти схему розташування обладнання заготівельних цехів
Увага! Тема для самостійного опрацьовування!
Домашнє завдання:  Скласти схему розташування обладнання заготівельного цеху згідно завдання
№ з\п
П.І.Б.
Назва цеху
1.
Ващук Катерина
М'ясний цех
2.
Верхогляд Дар’я
Рибний цех
3.
Воробйова Людмила
Цех  обробки овочів
4.
Журба Альона
М'ясний цех
5.
Закотій Вікторія
М'ясо-рибний цех
6.
Заморська Анна
Цех  обробки овочів
7.
Захаров Олексій
М'ясо-рибний цех
8.
Зінькевич Анастасія
Рибний цех
9.
Кнороз Денис
Цех  обробки овочів
10.
Кулакова Наталія
Птахогольовий цех
11.
Кушнір Сергій
М'ясний цех
12.
Логвиненко Ярослава
М'ясо-рибний цех
13.
Осадча Анна
Рибний цех
14.
Самко Надія
Цех  обробки овочів
15.
Татушко Ганна
Рибний цех
16.
Чеснокова Аліна
Птахогольовий цех
17.
Шелег Діана
М'ясний цех
18.
Якименко Денис
М'ясо-рибний цех
Рекомендовані джерела:
1.     Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства
Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів. - К.: Центр учбової літератури; Фірма «Інкос», 2007. - 280 с.
2.     ХАРКІВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧУВАННЯ ТА ТОРГІВЛІ
«Моделювання процесу виробництва в закладах ресторанного господарства».  Практикум
3.      studopedia.org

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні учні гр. № 10-18! Згідно з наказом директора про проведення екзаменаційної сесії повідомляю, що консультація з предмету відб...