Практична робота № 2: Скласти схему розташування обладнання заготівельних цехів
Увага!
Тема для самостійного опрацьовування!
Домашнє
завдання: Скласти схему розташування обладнання заготівельного
цеху згідно завдання
№ з\п
|
П.І.Б.
|
Назва цеху
|
1.
|
Ващук Катерина
|
М'ясний цех
|
2.
|
Верхогляд Дар’я
|
Рибний цех
|
3.
|
Воробйова Людмила
|
Цех обробки
овочів
|
4.
|
Журба Альона
|
М'ясний цех
|
5.
|
Закотій Вікторія
|
М'ясо-рибний цех
|
6.
|
Заморська Анна
|
Цех обробки
овочів
|
7.
|
Захаров Олексій
|
М'ясо-рибний цех
|
8.
|
Зінькевич Анастасія
|
Рибний цех
|
9.
|
Кнороз Денис
|
Цех обробки
овочів
|
10.
|
Кулакова Наталія
|
Птахогольовий цех
|
11.
|
Кушнір Сергій
|
М'ясний цех
|
12.
|
Логвиненко Ярослава
|
М'ясо-рибний цех
|
13.
|
Осадча Анна
|
Рибний цех
|
14.
|
Самко Надія
|
Цех обробки
овочів
|
15.
|
Татушко Ганна
|
Рибний цех
|
16.
|
Чеснокова Аліна
|
Птахогольовий цех
|
17.
|
Шелег Діана
|
М'ясний цех
|
18.
|
Якименко Денис
|
М'ясо-рибний цех
|
Рекомендовані
джерела:
1.
Архіпов В.В. Організація ресторанного
господарства
Навчальний посібник для
студентів вищих навчальних закладів. - К.: Центр учбової літератури; Фірма
«Інкос», 2007. - 280 с.
2.
ХАРКІВСЬКИЙ
ДЕРЖАВНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧУВАННЯ
ТА ТОРГІВЛІ
«Моделювання
процесу виробництва в закладах ресторанного господарства». Практикум
3.
studopedia.org
Немає коментарів:
Дописати коментар